Oordelen loslaten

Onze ziel heeft voor groei gekozen om alle oordelen over onszelf, over anderen en over wat er met ons gebeurt los te kunnen laten. We mogen onze oordelen loslaten zodat we onszelf, anderen en alle dingen die ons overkomen kunnen accepteren.

Heb jij moeite met accepteren? Is jouw situatie zo dat je moeite hebt dit onder ogen te zien? Zit er een bepaalde angst waardoor je je huidige situatie moeilijk kunt aanvaarden? Probeer je eens in te voelen welk oordeel jij over deze situatie hebt. Waar komt dit oordeel vandaan? Welke onbewuste overtuiging mag bewust worden gemaakt? Waarom heeft jouw ziel voor dit scenario gekozen? Wat zal jouw groei hiervan zijn?

Wellicht krijg je door dit zelfonderzoek meer inzichten in jouw oordeel over jezelf, anderen of bepaalde situaties, waardoor je ze makkelijker los kan laten. Zo maak je ruimte voor acceptatie en liefde.
Zoals moeder Teresa het mooi verwoordde: “If you judge people, you have no time to love them.” Dat geldt natuurlijk ook voor jezelf. “Als je oordeelt over jezelf, heb je geen tijd om van jezelf te houden.“

Irene Bond – Soul Coach

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: