Acceptatie

Steeds meer voel ik hoe belangrijk acceptatie is voor innerlijke vrede. Acceptatie van de realiteit van het nu. Jezelf bevrijden van jouw verzet tegen het leven door alles te accepteren zoals het is.

Je mag erop vertrouwen dat alles wat er op jouw pad komt voor jouw hoogste goed is. Alle obstakels en uitdagingen, het zijn groeimomenten voor jouw ziel. Het leven werkt jou niet tegen, maar staat aan jouw kant. Het geeft je een kans om te groeien. Om je bewustzijn te transformeren.

Jij bent niet het slachtoffer van jouw leven, maar de hoofdrolspeler van jouw script en een deelnemer aan het Grote Plan. Alles ligt al klaar voor jou in het universum. Je hoeft je alleen maar over te geven en te ontvangen wat er aan jou gegeven wordt. Het is aan jou hoe je ermee om zal gaan.

Irene Bond
Soul Coach

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: