Over Irene

Mijn naam is Irene en ik woon in Volendam. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen: Amy en Youri. In 2016 is bij mij een kundalini ontwaking gestart en ben ik als het ware “wakker geworden”. Ik ben in het jaar daarna in een rollercoaster terechtgekomen: scheiding, co-ouderschap, verhuizing, andere baan, nieuwe vrienden, ascentieverschijnselen en mooie spirituele ervaringen.

Door al deze veranderingen en ervaringen, heb ik de afgelopen jaren veel levenslessen mogen ervaren en ben ik sterk gegroeid in bewustzijn.

Mijn vertrouwen is heel erg op de proef gesteld. Deze lessen had en heb ik nodig om volledig te vertrouwen op mijn eigen intuïtie.

Om mijn emoties te verwerken, ben ik gedichten en inspiraties gaan schrijven en kwam ik erachter dat ik het vermogen heb om mijn intuïtie om te zetten naar woorden. Dit heb ik verder mogen ontwikkelen in kaartleggingen & coaching.

Mijn kracht is om mensen inzichten te geven en aan te zetten tot verandering.

Verandering begint bij inzichten in wat jou blokkeert om te manifesteren wat je wilt. En daarna komt het gedeelte waar lef en moed voor nodig is, namelijk iets met deze inzichten doen. Overtuigingen loslaten door acceptatie, angsten overwinnen door in je angst te gaan staan en patronen doorbreken door bepaalde deuren te sluiten en een andere koers te nemen.

Met mijn intuïtie en bewustzijn kan ik jou inzichten en handvaten meegeven die jou aan kunnen zetten tot verandering om datgene te manifesteren wat je wilt.

“De energie met de meeste macht,
is jouw innerlijke kracht”

– Irene Bond –

Contact


%d bloggers liken dit: