Over Irene

Mijn naam is Irene en ik woon in Volendam. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen: Amy en Youri. In 2016 heb ik iemand leren kennen en ben ik als het ware “wakker geworden”. Ik ben in het jaar daarna in een heftig transformatieproces terechtgekomen: scheiding, co-ouderschap, verhuizing, andere baan, andere vrienden en spirituele ervaringen.

Door al deze veranderingen en ervaringen, heb ik de afgelopen jaren veel levenslessen mogen ervaren en ben ik sterk gegroeid in bewustzijn.

Mijn vertrouwen is heel erg op de proef gesteld. Deze lessen had en heb ik nodig om volledig te vertrouwen op mijn eigen intuïtie.

Om mijn pijn en verdriet te verwerken, ben ik gedichten en inspiraties gaan schrijven en kwam ik erachter dat ik het vermogen heb om mijn intuïtie om te zetten naar woorden. Dat is mijn kracht en dit heb ik verder mogen ontwikkelen in kaartleggingen & coaching.

Verandering begint bij inzichten in wat jou blokkeert om te manifesteren wat je wilt. En daarna komt het gedeelte waar lef en moed voor nodig is, namelijk iets met deze inzichten doen. Overtuigingen loslaten door acceptatie, angsten overwinnen door in he angst te gaan staan en patronen doorbreken door een andere koers te nemen.

Met mijn intuïtie en ervaringen kan ik jou inzichten en handvaten meegeven die jou om kunnen zetten tot verandering om datgene te manifesteren wat je wilt.

“De energie met de meeste macht,
is jouw innerlijke kracht”

– Irene Bond –

Contact


%d bloggers liken dit: