Over Irene

Mijn naam is Irene en ik woon in Volendam. Ik ben moeder van twee prachtige kinderen: Amy en Youri. Begin 2015 heb ik iemand leren kennen en ben ik als het ware “wakker geworden”. Ik ben in een jaar tijd in een heftig onthechtingsproces terechtgekomen: scheiding, co-ouderschap, verhuizing, andere baan, andere vrienden en de separatie van mijn zielsliefde.

Om mijn pijn en verdriet te verwerken, ben ik gedichten en inspiraties gaan schrijven en kwam ik erachter dat ik het vermogen heb om mijn intuïtie om te zetten naar woorden.

In 2018 heb ik een mooi tweelingziel-koppel (Petra Joekie Boogaard en Edgar Bergsma) leren kennen in Valencia. Zij hebben daar een spiritueel centrum “Fuente Bon” waar ik in oktober 2018 ben geweest voor een mini-retreat. Daar is een mooie samenwerking ontstaan met de intentie om ons in te zetten voor iedereen die zijn/haar zielsliefde heeft ontmoet en in een transformatieproces terecht is gekomen. Ik voelde heel sterk dat ik al mijn ervaringen, kennis en inzichten mocht delen met anderen om hen verder te helpen in hun proces d.m.v. intuïtieve coaching.

Samen met Petra & Edgar geef ik webinars over moeilijke thema’s binnen het tweelingzielenproces. Ook organiseren wij twee keer per jaar een twinretreat (tweelingzielenretraite) in Spanje. Petra en Edgar verzorgen het retreat in hun spirituele centrum “Fuente Bon” in Valencia. Ik ben daarbij aanwezig als intuïtieve coach. Ook heb ik mij ontwikkeld in intuïtieve kaartleggingen voor mensen om meer inzicht en advies te krijgen in een bepaald probleem of situatie op dat moment.

Doordat ik in een transformatieproces terecht ben gekomen, heb ik de afgelopen jaren veel levenslessen mogen ervaren en ben ik sterk gegroeid in bewustzijn.

Mijn vertrouwen is heel erg op de proef gesteld. Deze lessen had en heb ik nodig om volledig te vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Het is mijn passie om met mijn intuïtie, ervaringen en inzichten anderen te helpen.

“De energie met de meeste macht,
is jouw innerlijke kracht”

– Irene Bond –

Neem contact op


%d bloggers liken dit: