Readings

Wat kun je verwachten van een reading?
Jouw eigen intuïtie leid jou altijd naar groei in jezelf. Maar soms loop je even vast in je relatie, werk of andere aspecten van het leven en heb je even wat inzichten nodig. Ik kan jou inzichten meegeven met mijn readings, zodat jij weer in vertrouwen komt te staan en je eigen intuïtie kan volgen.

Deze inzichten kunnen soms confronterend zijn. Ze kunnen jou emotioneel raken, maar daardoor juist helpen tot het aanzetten van actie of verandering van een bepaalde situatie. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie en bewustzijn. Daarmee heb ik het vermogen om emoties, angsten, belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen naar de oppervlakte te brengen zodat je deze kan accepteren, loslaten en veranderen.

Kaartleggingen doe ik op afstand. Ik vraag je per e-mail om je vragen en je situatie kort te beschrijven. Aan de hand van jouw vragen (maximaal 3 vragen) en verhaal, maak ik intuïtief een selectie van de decks die ik ga gebruiken. De foto’s van de kaartlegging(en) en de reading worden per e-mail naar je gestuurd. Ik maak gebruik van Tarot kaarten, de kaarten van Lenormand en verschillende decks van Orakelkaarten. Bij elke sessie gebruik ik een combinatie van deze kaarten. Ik kan jou inzichten & advies geven naar aanleiding van jouw vragen. Het is aan jou om te bepalen wat je ermee gaat doen en welke keuzes jij gaat maken.

Inzicht reading
Ik doe een reading door middel van de kaarten die jou inzichten geven in het verleden, heden en nu. Inzichten in jouw huidige situatie, wat jou op dit moment blokkeert om te groeien in bewustzijn om volledig jezelf te kunnen zijn en welke uitdagingen jij aan kan gaan om hier verandering in te brengen.

Wat krijg je?
– Kaartleggingen uit verschillende decks
– Ik voel intuïtief aan welke kaarten bij jou passen
– Een Word document met foto’s van de kaartleggingen en uitleg per e-mail
– Prijs: EUR 45 (maximaal 3 vragen)

“Met hoop, vertrouwen en tekens van boven
vind je de moed om te blijven geloven “

– Irene Bond –

De decks die ik gebruik zijn:
Soul’s Journey
Raider Waite Tarot
Self-Care Cards
Engelen & Heiligen
Engelen & Romantiek
Aartsengen Michaël
Talking to Heaven
De helende kracht van universele liefde
Chakra Wisdom Oracle Cards
Hart & Ziel
Lenormand
Het Orakel van de Liefde

Neem contact op

Tarieven

%d bloggers liken dit: