Verwachtingen

Verwachtingen worden snel door ons gecreëerd. Probeer je eens al die keren terug te halen dat je je teleurgesteld voelde in iemand. Stel je nou eens voor dat je geen verwachtingen zou hebben gehad, had je je dan ook zo teleurgesteld gevoeld?

Er zijn talloze scenario’s mogelijk. Maar als je je richt op één scenario en het niet verloopt zoals dit scenario, kun je teleurgesteld worden en dat doet pijn. Het scenario dat jij kiest, is vaak een wensgedachte, een diepe hartenwens.

Het wil niet zeggen dat deze hartenwens niet uit zal komen. Maar er zijn vele wegen hiernaartoe en dus heel veel verschillende scenario’s mogelijk. Deze wegen hangen af van de lessen die jij mag leren en de patronen die jij mag doorbreken. Dus houd alle opties open, houd rekening met meerdere mogelijkheden. Probeer niet iets als “positief” of iets als “negatief” te zien, maar wat er op je pad komt aan te nemen en je erin berusten dat dit ergens voor nodig is. Haal de wijsheden uit alle gebeurtenissen. Er is niet zoiets als een vaste uitkomst, want alles is altijd in beweging en is aan verandering onderhevig.

Probeer het hele leven als een open einde te zien en elke gebeurtenissen met open armen te ontvangen. Het is aan jou hoe je ermee om zal gaan.

Liefs Irene

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: