Boodschappen van de kaartlegging

Kaart 1: Peace

Kaart 1: Peace
Je mag datgene los gaan laten wat jou negatieve energie geeft of at jou energie kost. Je kan met zoveel dingen in je hoofd bezig zijn, dat je eigenlijk geen rust vindt in jezelf. Het is goed om jezelf even terug te trekken en meer bewust te worden van wat jou innerlijke rust geeft of wat jou meer onrust geeft. Door los te laten creëer je meer harmonie en kun je je beter weer verbinden met jouw hart.

Kaart 2: regret

Kaart 2: Regret
Beslissingen die genomen zijn, kun je niet ongedaan maken. Het verleden heeft een doel gehad, een consequentie waar je weer van kan leren. Het kan zijn dat je nog teveel bezig bent met beslissingen uit het verleden, waardoor je uit je kracht wordt gehaald. Door het verleden te accepteren en er neutraal naar te kijken, maak je weer ruimte voor nieuwe creaties

Kaart 3: humor

Kaart 3: Humor
Je mag proberen wat lichter in het leven te staan. Het is goed voor jouw energie om wat meer ballast van je schouders te gooien en wat meer plezier te maken. Soms hoeft alles niet zo zwaar opgevat te worden en kun je door een lach en wat humor wat luchtiger in het leven staan. Het kan je helpen om uit een dip te komen of om het piekeren over dingen om te zetten naar blijdschap.

Kaart 4: change

Kaart 4: Change
Je mag je wat meer bewust worden dat verandering nodig is voor groei en ontwikkeling. Verandering kan eng zijn en spannend, maar geeft jou de mogelijkheid om hetgeen los te laten wat niet goed is voor jou en je te focussen op datgene wat je graag wilt. Als jij verandert, verandert de energie die jij aantrekt mee. Geloof in je eigen moed en kracht en wees zelf de verandering in jouw leven.

Kaart 5

Kaart 5: Success
Soms kun je teveel bezig zijn met alles goed te willen doen, alles goed in banen te leiden. Om succesvol te zijn in de rollen die jij in het leven vervult. Maar het grootste succes wat je mag ervaren is om lief te hebben en om liefde te ontvangen. Liefde is het hoogste doel en alles is liefde, een simpel woord, een aanraking, een gebaar. Het grootste succes hoef je niet te verdienen, maar is altijd al aanwezig.

Kaart 6: denial

Kaart 6: Denial
Het is tijd om jezelf in de spiegel te kijken en om eerlijk tegen jezelf te zijn. Waar ben jij bang voor? Je kan je angst blijven ontkennen, het weg proberen te stoppen, maar je kan je angst niet levend begraven. De angst zal altijd in jouw energiesysteem aanwezig zijn, hoe ver je deze ook probeert weg te stoppen. Door het weg te stoppen, kun je ook nog andere blokkades creëren of zelfs lichamelijke klachten krijgen. Alleen door jouw angst aan te kijken en door het naar de oppervlakte te brengen, kun je het met liefde en compassie onderzoeken en hier iets in gaan veranderen.

Liefs Irene 🌟

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: