Waar mag jij nog in groeien?

We hebben het jaar 2021 net afgesloten. Voor mijn gevoel het jaar waarin dualiteit en strijd werd belicht. Het jaar van vaccinatie versus geen vaccinatie, het jaar van gehoorzaamheid versus opstand. Maar dualiteit is nodig om het licht te laten schijnen op de eenheid, want zonder donker is er geen licht.

Vanuit de eenheid is alles neutraal, zonder oordeel, boosheid of frustratie. Om dit te kunnen voelen, mag je eerst de eenheid in jezelf ervaren door de schaduwkanten van jezelf te omarmen. Het deel van jezelf omarmen wat je niet wil zien, maar wel een onderdeel is van jou. Hetgeen waar jij nog in mag groeien. Het is een proces zonder einde, liefde is oneindig. Het is een proces wat alles te maken heeft met groei.

Waar mag jij nog in groeien?

Wat is jouw boodschap?

Ik draai morgenavond de kaartjes om en zet de boodschappen in een apart bericht.
Liefs Irene

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: