Mijn readings

Mijn readings bestaan uit:
– Inzicht reading
– Inzicht & advies reading

Wat kun je verwachten van een reading?
Je krijgt inzichten m.b.t. jouw vragen. Deze inzichten kunnen soms confronterend zijn. Ze kunnen jou emotioneel raken, maar daardoor juist helpen tot het aanzetten van actie of verandering van een bepaalde situatie. Ik heb een sterk ontwikkelde intuïtie en bewustzijn. Daarmee heb ik het vermogen om emoties, angsten, belemmerende overtuigingen en terugkerende patronen naar de oppervlakte te brengen zodat je deze kan accepteren, loslaten en veranderen.

De foto’s van de kaartlegging(en) en de reading worden per e-mail naar je gestuurd.

https://irenesoulcoaching.com/readings/

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: