Intuïtieve coaching

Zit je vast in je leven? Houden bepaalde angsten je tegen om je hart te volgen? Loop je steeds tegen dezelfde situaties aan? Vind je het moeilijk om bij je gevoel te komen? Wil je meer vanuit je hart leven? Wil je je meer bewust worden van de lessen van jouw leven? Dan is het een goed moment om te investeren in jezelf!

Coaching kan bij mij thuis plaatsvinden of via Whatsapp of Skype en ook is er een mogelijkheid om het per e-mail te doen.

Hoe werkt het?

– Gesprekken van hart tot hart
– Bewustwording
– Inzichten
– Spiegeling
– Begeleiding
– Bevrijding

Door middel van gesprekken van hart tot hart kan ik je intuïtief bewust laten worden van bepaalde (terugkerende) patronen, situaties of overtuigingen. Hierdoor krijg je meer inzichten in waarom bepaalde dingen gebeuren of jou zijn overkomen.

Ook is er een mogelijkheid om coaching aan te vragen per e-mail. Je krijgt dan een schriftelijk verslag met inzichten en begeleiding naar aanleiding van jouw vraag/vragen.

Door jou een spiegel voor te houden krijg je steeds meer inzicht in jezelf en waar je nog aan mag werken. Het zijn de jouw levenslessen. Ik zal jou intuïtief begeleiden in jouw bevrijding van beperkte gedachten, terugkerende patronen, belemmerende oordelen en overtuigingen.

“Je bent niet perfect en dat is goed,
de les is het inzicht waarom je dingen doet”

– Irene Bond –

Neem contact op

Tarieven

%d bloggers liken dit: