Twin Retreat

Herstel de verbinding met jezelf!

5 dagen met maximaal 8 deelnemers
Investering in jezelf: EUR 666
Oktober 2022!

“Laat emoties toe en omarm je pijn.
Pijn betekent groei naar een hoger bewustzijn”

– Irene Bond –

Het twinretreat wordt verzorgd door Petra Joekie Boogaard en Edgar Bergsma in hun spirituele centrum: Fuente Bon in Valencia. Ik ben daarbij aanwezig als transformatie coach.

Het twin retreat staat in het teken om de verbinding met jezelf aan te gaan. We staan stil bij de diepe connectie met jouw tweelingziel en welke stukken er zijn aangeraakt en waar nog aan gewerkt mag worden. Deze persoonlijke pijnstukken (blokkades) worden meegenomen in de healingen, zuiveringen, readingen, rituelen en de coaching. Met blokkades bedoelen wij o.a. bepaalde angsten, negatieve overtuigingen of bepaalde vastgeroeste patronen. Alles wat jou blokkeert om jezelf volledig te accepteren, van jezelf te houden en wat jou weerhoudt om te doen wat jouw hart (ziel) jou ingeeft.

De connectie is en zal altijd aanwezig blijven op energetisch niveau. Als je deze kan accepteren en omarmen, kan je er heel veel kracht uithalen. Daarom is het belangrijk om eerst bewust te worden van je blokkades en deze blokkades te doorvoelen om ze vervolgens los te kunnen laten.

“Durf jij met ons samen jouw diepste angsten onder ogen te zien en jouw beperkende overtuigingen naar boven te halen die jullie proces nog blokkeren?”

WAT BIEDT HET RETREAT JOU?

Verbinding
Verbindingen met andere twins en de tijd hebben om met elkaar te delen en te herkennen geeft jou steun in jouw proces. Delen is helen en verhoogt je bewustzijn over dit unieke proces.

Diepe clearing en healing
Het opschonen van jouw gehele energiesysteem. Bij de clearingen en healingen in dit retreat worden jouw emotionele, mentale, spirituele en fysieke blokkades aangeraakt en tot heling aangezet. Clearingen verwijderen oude en negatieve blokkerende energieën. 

Channelingen en persoonlijke boodschappen
We ontvangen boodschappen over Tweelingzielen en jouw Twinproces van de tweelingzielen Maria Magdalena en Jeshua die ons allen bijstaan op de weg naar onvoorwaardelijke liefde.

Karma Clearing
Door het doorlopen van jouw karmische pad krijg je inzicht in karma uit jouw vorige levens en uit de vorige levens die je met je twin hebt gedeeld. Dit karma wordt aan de oppervlakte gebracht waardoor je meer inzicht krijgt in jouw levenslessen.

Activaties
Activaties zijn energie verhogende healingen waarbij je trilling aanzienlijk omhoog gaat en ook het contact met je Hogere Hartchakra weer wordt hersteld. 

Coaching
Je krijgt coaching om extra bewustzijn te brengen op de struikelblokken op jouw Pad.

Akasha reading
Met deze helende reading word je meegenomen in jouw Akasha Kronieken waar alle informatie over jouw ziel ligt opgeslagen en zul je antwoorden op jouw vragen krijgen.

Ceremonies
We gaan gezamenlijk ceremonies doen met de sjamanentrom en het heilige vuur. Laat je verrassen!

Goddelijke Blauwdruk
Jouw Goddelijke Blauwdruk, de informatieschijf over het Hogere Plan, wordt geactiveerd. Hierdoor komen er positievere ervaringen op je pad die meer in overeenstemming zullen zijn met het Hogere Plan.

Heilig Huwelijk
Een heilig huwelijk in energievorm door de Bron. Dit kan een heilig huwelijk zijn met jezelf om jezelf onvoorwaardelijk trouw te beloven. Je kan er ook voor kiezen om dit energetische huwelijk samen met jouw twin aan te gaan om je weer bewust te worden van de onvoorwaardelijke liefde en het heilige contract wat jullie als zielen hebben afgesloten voordat jullie naar de aarde kwamen.

Levenspad
Het levenspad lopen van jou en je twin geeft inzichten in jezelf, in jullie verbinding en brengt jullie levensloop in beeld. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen levenspad te lopen.

Verder kun je heerlijk genieten van de prachtige natuur en de heerlijke maaltijden van Edgar!

Voor meer informatie over het twinretreat kun je kijken op de website van Petra en Edgar, de creators van dit mooie retreat. – Liefs Petra & Edgar en Irene –

(Linksboven Petra, rechtsboven Edgar, linksonder Irene)

%d bloggers liken dit: