Tweelingzielen

‘Ware liefde’

Ware liefde is onbaatzuchtig
En stelt geen voorwaarden

Ware liefde laat je vrij
En legt geen eisen op

Ware liefde is oneindig
En heeft geen beperkingen

Wanneer je ware liefde hebt aangeraakt,
Reis je door de duisternis naar het licht

Het laat je sterven en opnieuw geboren worden
Een wedergeboorte uit ware liefde

– Irene Bond –

Vanaf het moment dat je je tweelingziel (of zielsliefde) in de ogen hebt gekeken en elkaar hebt herkend, kan je leven drastisch veranderen. Het is een herkenning van de ziel. De tijd lijkt stil te staan. De grond lijkt onder je voeten vandaan te zakken en het voelt als thuiskomen. Een heel vertrouwd gevoel, terwijl je de ander wellicht nog niet goed kent. Het moment dat je elkaar in de ogen kijkt, zal alles veranderen.

Jouw tweelingziel/zielsliefde triggert jouw emoties en maakt jou op deze manier bewust van jouw gevoel. Het is een proces (transformatieproces) waarbij je je bewust wordt van de rollen die je jezelf hebt opgelegd in dit leven. Een proces van het loslaten van oude patronen, overtuigingen, verwachtingen en verplichtingen. Zelfs het loslaten van bepaalde personen die niet meer bij jou passen. Een zoektocht naar jouw waarheid, de waarheid die in jouw hart en ziel opgeslagen zit. Het is de reis naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

Het kunnen emotionele en pijnlijke ervaringen zijn, maar weet dat jouw tweelingziel/zielsliefde hier is om jou te helpen groeien. Om jou er bewust van te laten worden dat je jezelf volledig mag gaan accepteren hoe je bent en dat je jezelf mag gaan bevrijden van jouw verzet tegen het leven door alles te accepteren zoals het is. Hoe mooi is dat?

Mijn persoonlijke verhaal

“Begin 2015 heb ik mijn tweelingziel (ik noem hem liever zielsliefde) leren kennen en ben ik als het ware “wakker geworden”. Ik ben in een jaar tijd in een heftig onthechtingsproces terechtgekomen. Scheiding, co-ouderschap (2 kinderen), verhuizing, andere baan, andere vrienden en de separatie van mijn zielsliefde.  Ik heb in de afgelopen jaren de diepste pijn ervaren, maar ook de diepste liefde. 

We hebben jaarlijks één of twee contactmomenten. De perioden van separatie en alle triggers in mijn transformatieproces waren nodig om te groeien, om door mijn angsten en onzekerheden heen te gaan en om overtuigingen/patronen te doorbreken. De contactmomenten met mijn zielsliefde geven mij een bevestiging van mijn intuïtie, van het vertrouwen in mezelf.

Onze connectie is mijn les van geduld en vertrouwen. Het volledig vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Deze intuïtie heb ik nodig om andere tweelingzielen bij te staan in hun proces. Dat is een onderdeel van mijn missie.”

Liefs Irene

Neem contact op

Tarieven

%d bloggers liken dit: