Coaching zielsconnecties

Zielsconnecties kunnen zijn tweelingzielen, soulmates of andere benamingen hiervoor. Voor mij hebben ze hetzelfde doel: ze laten jou groeien in bewustzijn.

Een zielsconnectie kan zo intens aanvoelen, zowel in liefde als in pijn. Je kan worden getriggerd en allerlei emoties kunnen naar boven komen. Terugkerende patronen kunnen worden blootgelegd, zoals pleasen, over je grenzen heengaan, afgewezen worden. Ook kun je geconfronteerd worden met belemmerende overtuigingen, zoals “ik ben het niet waard” of “ik kan niet voor mezelf opkomen”.

Door al deze emoties kun je al snel de focus op jezelf kwijtraken en jezelf verliezen in de ander. Dat kan heel pijnlijk zijn, je raakt jezelf kwijt.

Met mijn eigen ervaringen, bewustwording en inzichten van mijn proces, kan ik jou goed aanvoelen en begeleiden. Moeilijke stukken binnen deze zielsconnecties zijn vaak het aantrekken en afstoten, de plotselinge afstandelijkheid, de separatie en de onzekerheid. Coaching kan plaatsvinden vanuit mijn huis, via Whatsapp videobellen, Skype of per e-mail.

Mijn persoonlijke verhaal

“Begin 2016 heb ik iemand leren kennen en ben ik als het ware “wakker geworden”. Ik ben in een jaar tijd in een heftig onthechtingsproces terechtgekomen. Scheiding, co-ouderschap (2 kinderen), verhuizing, andere baan, andere vrienden en een complete transformatie van mezelf. Ik heb in de afgelopen jaren de diepste pijn ervaren, maar ook de diepste liefde.

Alle triggers in mijn transformatieproces waren nodig om te groeien, om door mijn angsten en onzekerheden heen te gaan en om overtuigingen/patronen te doorbreken. De contactmomenten gaven mij een bevestiging van mijn intuïtie, van het vertrouwen in mezelf.

De connectie heeft mij gebracht waar ik nu sta en daar ben ik dankbaar voor. Het zijn lessen voor mij geweest van geduld en vertrouwen. Het volledig vertrouwen op mijn eigen intuïtie. Deze intuïtie heb ik nodig om anderen bij te kunnen staan in hun proces.”

Liefs Irene

Neem contact op

Tarieven

<span>%d</span> bloggers liken dit: