Transformatieproces

Een transformatieproces is een proces van bewustwording. Bewustwording van dat jij perfect bent zoals je bent. Dat jij jezelf volledig gaat accepteren en liefhebben.

Het proces begint meestal met een plotselinge gebeurtenis zoals de ontmoeting van je tweelingziel (zielsliefde), scheiding, ziekte (burn-out), depressie, ongeval, ontslag of overlijden van een naast familielid of een goede vriend.

Het is een proces waarbij je je bewust wordt van de rollen die je jezelf hebt opgelegd in dit leven. Je voelt je niet meer begrepen door je omgeving. Vrienden, familie, werk passen opeens niet meer. Je hebt het gevoel dat je nergens meer tegen kan en voelt je ongelofelijk eenzaam.  

Dan begint de onthechting. Het proces van het loslaten van oude patronen, overtuigingen, verwachtingen en verplichtingen. Zelfs het loslaten van bepaalde personen die niet meer bij jou passen. Je wordt getriggerd zodat alles aan de oppervlakte komt.

Bepaalde thema’s kunnen steeds weer terugkomen, zoals de angst voor afwijzing of verlatingsangst. Of bepaalde overtuigingen zoals “ik ben niet goed genoeg” of “ik ben het niet waard”. Het zijn steeds diepere lagen die aangeraakt worden. Het kan een pijnlijk en eenzaam proces zijn. Maar met moed, kracht en liefde kom je steeds dichter bij je ware zelf. Je zal steeds meer in je kracht komen te staan en alle oordelen over jezelf overboord gooien.

Het is een zoektocht naar jouw waarheid, de waarheid die in jouw hart en ziel opgeslagen zit. Het is de reis naar onvoorwaardelijke liefde voor jezelf.

“Het mooiste cadeau
Dat je kan krijgen in je leven

Is de liefde voor jezelf
Die alleen jij jezelf kan geven”

– Irene Bond –

Neem contact op

Tarieven

%d bloggers liken dit: