Ja, ik wil verandering!

Kom je steeds in dezelfde situaties terecht?
Waarom overkomt jou dat steeds?
Heb je angst voor verandering?
Vind je het moeilijk om je grenzen aan te geven?

WIL JIJ VERANDERING?
WIL JIJ IN JE KRACHT GAAN STAAN?

Blijf dan niet wachten totdat er iets gaat veranderen. Leg de verantwoordelijkheid ook niet bij de ander neer. Jij bent zelf degene die deze situaties kan veranderen. Zet jezelf op nummer 1!

Wat houdt het in?
Ik heb een zeer sterke intuïtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit of hetgeen jou belemmert in het dagelijkse leven. Samen komen we tot inzichten in jouw gedrag, emoties, oordelen en overtuigingen. Tijdens de sessie waarin we jouw leven en ervaringen door gaan nemen, kijk ik samen met jou in de spiegel van jouw ziel waarin jouw antwoorden zijn opgeslagen.

Al onze keuzes en acties hebben consequenties. Deze consequenties beschouw ik als de lessen van het leven. Samen kunnen we kijken welke lessen er voor jou zijn en ik kan jou handvaten geven om deze lessen aan te gaan. Voor verandering is lef en moed nodig. Het zal jou helpen om een bruggetje te maken naar verandering, zodat je deze patronen, angsten, oordelen en overtuigingen kan doorbreken. Het is aan jou wat je ermee gaat doen en welke keuzes je gaat maken.

Hoe werkt het?
– Coachsessie van 1 uur via Zoom
– Jouw coachingsplan per e-mail
– Prijs: EUR 125

Coachingsplan bevat:
Waar mag ik nog in groeien?
Wat wordt er gespiegeld?
Inzichten in jouw emoties
Inzichten in jouw gedrag
Waar heb ik controle over?
Wat hoort bij de ander?
Hoe kan ik patronen veranderen?

Hypnose sessie

Deze coachsessie is uit te breiden met een hypnose sessie bij mij thuis. Daarin gaan we nog dieper bij jou in je onderbewustzijn, daar waar onverwerkte emoties of gebeurtenissen vanuit dit of een vorig leven naar boven komen. Prijs hypnose: EUR 75

Jij bent jouw verandering, de power zit in jou!

Neem contact op

Tarieven

%d bloggers liken dit: