šŸ§”Bewust waarnemenšŸ§”Intens levenšŸ§”


As je iets bewust waarneemt, dan ervaar je het intenser. Maar soms is het lastig om iets bewust waar te nemen door allerlei verplichtingen of verantwoordelijkheden die ons worden opgelegd of die we onszelf opleggen. Denk maar eens aan een mooie zonsondergang waarbij je gedurende de zonsondergang eigenlijk alleen maar bezig bent om deze zo goed mogelijk op de foto te krijgen. Maar als je de telefoon of het fototoestel weg zou leggen en bewust elke straal en kleur van de zonsondergang zou volgen, dan zie en ervaar je pas echt hoe bijzonder deze eigenlijk is. Dan voel je je Ć©Ć©n met de natuur en haar schoonheid. Het gevoel dat je leeft. Het brengt je naar hier en nu. Dit gevoel is niet te evenaren door terug te kijken naar de foto.

Sta eens stil en neem alles waar wat er aanwezig is šŸ§” het hier & nu šŸ§” liefde & dankbaarheid šŸ§”

Irene

Gepubliceerd door Irene Bond - Soul Coaching

Door mijn heftige onthechtingsproces van de afgelopen jaren, voelde ik heel sterk dat ik met mijn persoonlijke ervaringen, inzichten en lessen anderen kan helpen om alle antwoorden uit zichzelf te halen. Ik heb een zeer sterke intuĆÆtie en heb het vermogen om mensen heel goed aan te voelen. Mijn kracht is om jou bewust te laten worden van de wortel van het probleem waar je mee zit. Samen komen we tot inzichten in jouw onderliggende angsten, oordelen of overtuigingen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: